Global Azure Bootcamp

Kom ook naar de Global Azure Bootcamp 2016. Een evenement jaarlijks georganiseerd door Microsoft.

Tijdens deze bootcamp kun je je laptop meenemen en onder begeleiding van trainers geregeld door Windows Masters zelf aan de slag met Azure in diverse workshops.

De deur gaat om 10:00 uur open waarna we na een bakkie koffie om 10:30 starten. Het programma duurt tot 17:00. Na het werken met Azure en Azure Stack is daarna het tijd voor een Azure Steak!

Het programma bestaat uit 3 tracks. Waarbij je tijd hebt om aan 2 deel te nemen.

Volledige track beschrijving volgt maar hierbij alvast 1.

Track:  Azure management met PowerShell door Jeff Wouters

In deze sessie zal ik je meenemen in het management van een Azure omgeving met de Azure PowerShell module en de cmdlets die daar in zitten.

Hierna gaan we een stap verder naar Azure Resource Manager, wat het is, hoe je het kan gebruiken en alles wat er bij komt kijken.

Daarna behandelen we het ultieme doel binnen Azure: Automation. Hiervoor bestaat er een feature genaamd Azure Automation.

Tussen deze drie focus gebieden door zullen we ook security, API’s, authenticatie en veel meer onder de loep nemen.

Kortom: Stap voor stap behandelen we wat Azure en PowerShell samen te bieden hebben.
Jeff Wouters.
Sinds 2013 heeft Microsoft Jeff beloond met de MVP award voor zijn contributies met betrekking tot Windows PowerShell in de communities.
Jeff is werkzaam bij Methos IT als CTO en Automation & DevOps Consultant, spreekt op (inter)nationale evenementen en is de oprichter van de Dutch PowerShell User Group (DuPSUG).

 

Meld je nu alvast aan want plaatsen zijn beperkt Aanmelden kan hier (link)